Laat je website voor je werken

Zonder gedoe online?

Stop met doe-het-zelven (of begin er niet aan)

Met een Linqq website:

Vraag een gratis voorbeeld aan


De 6 redenen waarom dit all-in website pakket

dé oplossing is voor jouw website

 

1

Je eigen look & feel

Geen uren sleutelen aan een template of zelfbouwpakket. Maar een expert die meedenkt met het indelen van je website. Die je template kleuren geeft passend bij je huisstijl. En het kant en klaar voor je online zet. Zodat jij direct aan de slag kan.

2

Geen verborgen kosten

Gewoon in één keer klaar. Zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Dus niet alleen je template en online website software (CMS). Maar ook je domeinnaam, hosting, e-mail en veiligheids certificaat. Zodat je weet waar je aan toe bent.

3

Alles wat je nodig hebt

Met Linqq kies je voor een totaalpakket met alle online mogelijkheden. Waarbij alle onderdelen naadloos samenwerken. Zodat je nooit meer websites, forums en faceboekgroepen hoeft af te struinen op zoek naar uitleg of extra functies.

4

Altijd veilig online

Alweer updaten. Maar gaat dat geen problemen geven? Negeren? Geen optie, anders zit je straks met een gehackte website. Wij houden je website altijd up-to-date en geven hackers geen kans. Zodat jij nooit meer update stress hebt.

5

Scoren in Google

We geven je alle tools in handen om je website goed vindbaar te maken. Gewoon standaard in het pakket. Door "schone" broncode kan Google je website goed lezen en is hij lekker snel. Dat vinden je bezoekers ook fijn.

6

We zijn er altijd voor je

Eerlijk is eerlijk: we krijgen weinig vragen. Want onze websites zijn "dummyproof". En als je toch een vraag of probleem hebt, wie gaat dat dan oplossen? Wij, heel simpel. Wat je vraag ook is. We helpen je direct, zodat jij weer verder kunt.

All-in website oplossing

Domein

+

Hosting

+

E-mail

+

Website

+

Support

Wesite leasen

Voorbeeld tekst.

Wie zijn we

en wat kunnen we voor jou doen

 

Dit is waarom Linqq werkt met MaxiCMS

 

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Na jaren gedoe met doe-het-zelf-wordpress-websites, heb ik nu amper meer omkijken naar mijn website. Ik zit 's avonds niet meer te ploeteren en how-to-filmpjes te bekijken om m'n lay-out te verbeteren. Om plugins te laten werken. Om updates voor elkaar te krijgen. Voor kleine wijzigingen en andere vragen staat Marja altijd paraat (ook buiten kantoortijden). M'n website stond meteen al hoger in Google. Ik vind Linqq de investering 100% waard!

Miriam

Miriam | Teksten met zorg

Hoe kan jouw website eruit zien?

Onze templates worden gemaakt met wisselende modules en (kleur)stijlen. Zodat je kunt zien hoe een template toch uniek kan zijn. Want we geloven niet in one-size-fits-all. We denken graag met je mee bij het samenstellen van je template. Zodat je een website krijgt die qua look & feel helemaal bij je past.