Laat je website voor je werken

Zelf een gratis website maken?

Wat je krijgt en wat het je kost

Leestijd: 1 minuut

Wat kost dat nou, zo'n gratis website?

Hé hoezo? Niks toch?

Dat dacht je misschien toen je eraan begon, maar is dat ook zo? Want hoeveel uren van je eigen kostbare tijd heb je er al ingestoken?

De gelikte voorbeelden die erbij stonden zien er in de praktijk toch ineens heel anders uit. En door het aanpassen van je template of theme lijkt de balans ineens zoek. Of je bent dagen aan het zoeken naar plugins. Maar zijn die eigenlijk wel veilig? Want wie heeft ze gemaakt en aan wie kan je hulp vragen als er iets niet lukt?

En vaak moet je uiteindelijk toch nog betalen om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken die je nodig hebt,

En hoeveel levert je website je nu eigenlijk op? Of ben je nog steeds bezig om alles werkend te krijgen. Of nog erger, mis je offerteaanvragen of verkopen omdat je website hapert?

Zoals bijvoorbeeld de klusser die laatst bij ons de badkamer opknapte. Op zijn vrije zaterdag zette hij altijd zijn opgeleverde klussen van de afgelopen week op de website. Regelmatig kwam er dan een melding dat er (onderdelen) van zijn website geupdate moesten worden. Als vakman, die weet hoe belangrijk onderhoud is, deed hij dat altijd netjes.
Maar wat hij niet in de gaten had was dat er onderdelen van zijn website stopte met functioneren. Want ja, test jij na elke update je contactformulieren? Nee he, hij ook niet. En daar ging het dus fout. Tot hij een telefoontje kreeg van een bekende; Ik heb een tijdje terug een offerte aangevraagd maar helemaal niks gehoord. Dat is niks voor jou dus ik bel je maar even.

Hoeveel offerteaanvragen had hij zo al gemist? Dat heeft hem dus heel wat omzet gekost! Gelukkig konden we hem helpen.
Met een website die hij niet meer zelf hoeft te updaten en waarvoor je geen externe plugins nodig hebt. En met een klant en klare template in zijn eigen kleuren.

En nee, het is dus niet gratis, maar zorgt wel voor extra omzet. En meer vrije tijd.
Kijk eens op eens verder op onze site hoe we jou kunnen helpen

Bekijk onze templates  Bekijk De mogelijkheden

En wil je weten hoe een Linqq website er voor jou uit kan zien? Vraag dan een voorbeeldontwerp aan. Dat is wel gratis. En helemaal vrijblijvend.

Dit artikel is geschreven door:
Marja Bos, template specialist bij Linqq.nl
Meer tips lezen?
Bekijk alle blogs »


Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen