Laat je website voor je werken

Nieuwsbrieven versturen
gewoon gratis vanaf je eigen website

Bij je pakket krijg je een nieuwsbrief template die past bij je website. Zet een inschrijfbox op je website en begin met het opbouwen van mailinglijst(en). Schrijf alleen een hoofdtekst, of voeg zoveel losse artikelen toe als je wilt. Per artikel kan je een foto uploaden en een lees meer link maken. Liever alleen tekst gebruiken voor je e-mailmarketing? Dat kan natuurlijk ook.

  • Volgorde van de artikelen aanpassen met drag & drop
  • Meerdere nieuwsbrief templates mogelijk
  • Koppel de nieuwsbriefmodule aan je gratis weggever
  • Gratis nieuwsbrieven versturen tot 2000 per maand
  • Uitgebreide statistieken per verzonden nieuwsbrief

« terug naar alle modules

Voorbeelden

Bekijk de pakketten  Bekijk onze templates

Hoe kan dit voor jou werken?

Meer weten over het Linqq pakket of nieuwsbrieven versturen en hoe dit voor jou ingezet zou kunnen worden?
Vul hieronder je gegevens in voor een demo, helemaal gratis en vrijblijvend.


Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen