Voor een website die bij je past

Wie zijn wij

En wat kunnen we voor jou doen

 

Marja, eigenaar en template specialist

Na een kleine 15 jaar webbouwer geweest te zijn voor maatwerk templates ben ik op zoek gegaan naar een manier om meer mensen te kunnen helpen met hun website. Uit deze gedachte is Linqq onstaan. Met de betaalbare all-in pakketten van Linqq kunnen we professionele websites bereikbaarder maken.

Geen geknutsel met templates of websitemakers. Jij kiest één van onze templates. We kijken samen naar de indeling. Vervolgens maken we een voorbeeld ontwerp voor je met jouw logo en (huisstijl)kleuren. Tevreden? Dan zetten we alles kant en klaar voor je online. En we regelen alles wat er verder bij komt kijken. Ook je domeinnaam, e-mail en webhosting. Zodat jij zonder gedoe online kan.

Bekijk onze website templates

Richard, CMS specialist

Richard zorgt voor MaxiCMS. Met dit CMS (online website software) houd je je website eenvoudig zelf bij. Het is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook super veilig. In de afgelopen jaren zijn er honderden websites mee opgeleverd waarvan er nog geen enkele gehackt is. En daar zijn we best trots op.

Bij gratis systemen (zoals Wordpress en Joomla) is de code voor iedereen te downloaden. Ideaal voor hackers om zwakke plekken in het systeem op te sporen. Ons CMS heeft een beschermde broncode. Die elk halfjaar doorgelicht wordt door externe cyberspecialisten. En we installeren doorlopend (veiligheids)updates. Zodat hackers geen kans krijgen.

Bekijk alle mogelijkheden

Marco, contentbeheer en support

Marco zorgt ervoor dat je een vliegende start maakt. Hij zet je template klaar en vult je website met voorbeeld teksten en afbeeldingen. Zodat jij precies ziet hoe alles in elkaar zit. Zo vul je je website en de geïnstalleerde modules makkelijk met je eigen teksten. Met de uitgebreide kennisbank staat je website in no-time online.

Heb je nog vragen? Dan staan we altijd voor je klaar. Je hoeft hier dus geen forums voor af te struinen of eindeloos YouTube-filmpjes voor te bekijken. Omdat Linqq een totaalpakket is heb je altijd één aanspreekpunt. Dus geen onbegrijpelijke technische antwoorden van een hostingprovider. We kijken met je mee. En helpen je met technische oplossingen, zoals het instellen van je e-mail.

Waar we je nog meer mee kunnen helpen

Miriam, tekstschrijver

Krijg je je teksten maar niet op orde? Vaak weet je heel goed wat je wilt vertellen. Maar als je het op papier probeert te zetten, kom je er niet uit. Het wordt een droog verhaal en het loopt niet lekker. En hoe verdeel je je teksten goed over je website? Miriam helpt je met het schrijven of redigeren van je teksten.

Heb je al teksten en afbeeldingen klaar staan? Maar geen tijd om ze zelf te plaatsen? Ook dat kunnen wij dat voor je doen. Zodat je er niet eindeloos op zit te broeden. En je ook hier professioneel mee voor de dag komt.

Nieuwe teksten schrijven (excl. deskresearch) € 162,50 per A4 (ca. 350 woorden)
Teksten redigeren € 97,50 per A4 (ca. 350 woorden)
Teksten plaatsen (tot 10 pagina's) € 17,50 per pagina
Meer pagina's of een webwinkel Op aanvraag

Petra, (product)fotografie

'Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden'. Het is een afgezaagd spreekwoord, maar heel erg waar. Daarnaast zorgen afbeeldingen ervoor dat je teksten beter blijven hangen. Het loont dan ook zeker om mooie foto's op je website te zetten. Bijvoorbeeld van jezelf, je aanbod en/of afgeronde projecten.

Heb je een webwinkel? Dan zijn afbeeldingen helemaal belangrijk. Want een foto is (naast je teksten) het enige wat je hebt om bezoeker te overtuigen. Petra maakt voor jou haarscherpe foto's. Eventueel netjes uitgesneden op een witte achtergrond.

Fotografie op lokatie (1 uur) incl. 10 foto's in hoge resolutie met professionele nabewerking Vanaf € 175,00
Productfotografie Op aanvraag

Wendy, grafisch specialist

Heb je nog geen logo of huisstijl? Dan is Wendy de eerste stop voor jou. Strak en duidelijk? Of juist speels en kleurrijk? Samen met jou zoekt ze de juiste stijl voor jou of je bedrijf. Eventueel kan je huisstijl compleet gemaakt worden met visitekaartjes, briefpapier of ander drukwerk.

En als je ooit wil doorgroeien naar een volledige maatwerk website? Ook dat is mogelijk. We kunnen voor jou een unieke, eigen template maken die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Logo ontwerp Vanaf € 750,00
Visitekaartje, huisstijl / briefpapier Op aanvraag
Maatwerk template Op aanvraag

* alle bedragen zijn excl. BTW

100% tevredenheidsgarantieEnthousiast geworden over ons pakket? Dat snappen we want dat zijn we zelf ook. Zo enthousiast dat we je zonder risico willen laten starten met je website. En geven jou:

100% tevredenheidsgarantie

Denk je binnen 30 dagen na aanschaf: dit is niks voor mij? Dan krijg je zonder discussie je geld terug.

© 2020 Linqq.nl
Stel je vragen