Laat je website voor je werken

Wie zijn wij

En wat kunnen we voor jou doen

Marja, eigenaar en template specialist

Na een kleine 15 jaar webbouwer geweest te zijn voor maatwerk templates ben ik op zoek gegaan naar een manier om meer mensen te kunnen helpen met hun website. Uit deze gedachte is Linqq onstaan. Met de betaalbare all-in pakketten van Linqq kunnen we professionele websites bereikbaarder maken.

Geen geknutsel met templates of websitemakers. Jij kiest één van onze templates. We kijken samen naar de indeling. Vervolgens maken we een voorbeeld ontwerp voor je met jouw logo en (huisstijl)kleuren. Tevreden? Dan zetten we alles kant en klaar voor je online. En we regelen alles wat er verder bij komt kijken. Ook je domeinnaam, e-mail en webhosting. Zodat jij zonder gedoe online kan.

Bekijk onze website templates

Richard, CMS specialist

Richard zorgt voor het CMS. Met dit CMS (online website software) houd je je website eenvoudig zelf bij. Het is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook super veilig. In de afgelopen jaren zijn er honderden websites mee opgeleverd waarvan er nog geen enkele gehackt is. En daar zijn we best trots op.

Bij gratis systemen (zoals Wordpress en Joomla) is de code voor iedereen te downloaden. Ideaal voor hackers om zwakke plekken in het systeem op te sporen. Ons CMS heeft een beschermde broncode. Die elk halfjaar doorgelicht wordt door externe cyberspecialisten. En we installeren doorlopend (veiligheids)updates. Zodat hackers geen kans krijgen.

Bekijk alle mogelijkheden

Marco, contentbeheer en support

Marco zorgt ervoor dat je een vliegende start maakt. Hij zet je template klaar en vult je website met voorbeeld teksten en afbeeldingen. Zodat jij precies ziet hoe alles in elkaar zit. Zo vul je je website en de geïnstalleerde modules makkelijk met je eigen teksten. Met de uitgebreide kennisbank staat je website in no-time online. Geen tijd of een beetje extra hulp nodig met het plaatsen van je teksten? Voor een vooraf afgesproken prijs per pagina kunnen we dat voor je regelen.

Heb je nog vragen? Dan staan we altijd voor je klaar. Je hoeft hier dus geen forums voor af te struinen of eindeloos YouTube-filmpjes voor te bekijken. Omdat Linqq een totaalpakket is heb je altijd één aanspreekpunt. Dus geen onbegrijpelijke technische antwoorden van een hostingprovider. We kijken met je mee. En helpen je met technische oplossingen, zoals het instellen van je e-mail.

Vraag je eigen voorbeeld aan

Helemaal gratis en vrijblijvend

 

100% tevredenheidsgarantieEnthousiast geworden over ons pakket? Dat snappen we want dat zijn we zelf ook. Zo enthousiast dat we je zonder risico willen laten starten met je website. En geven jou:

100% tevredenheidsgarantie

Denk je binnen 30 dagen na aanschaf: dit is niks voor mij? Dan krijg je zonder discussie je geld terug.

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen