Laat je website voor je werken

Veelgestelde vragen

Over het all-in website pakket

Vragen over Linqq? Bekijk onderstaande meest voorkomende vragen, of stel ze direct.
Met de buttons rechtsonder kan dat via WhatsApp of Messenger. Je kan natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor meer informatie of advies.

Vormgeving / templates

Kan ik zelf kiezen welke modules / onderdelen in mijn template komen?

Ja, samen bekijken we welke modules je wilt gebruiken en hoe of waar we die het beste kunnen plaatsen.

Kan ik na oplevering nog iets aan laten passen?

Ja, dat kan altijd. Een module erbij, of juist één eraf. Een ander lettertype of kleurtje, dat regelen we gewoon direct voor je. Grotere wijzigingen of doorgroeien naar een eigen maatwerk template is ook mogelijk. We maken graag een offerte voor je.

Hoe lang duurt het voor mijn website klaar is?

Gemiddeld genomen ongeveer 2 weken. Sneller online of juist meer tijd nodig? Geen probleem we passen ons aan aan jouw planning. Kom je tijd tekort of heb je een beetje extra hulp nodig met het plaatsen van je teksten? Voor een vooraf afgesproken prijs per pagina kunnen we dat voor je regelen. 

Ik heb al een website ergens anders

Dat is geen probleem, we installeren je website op een tijdelijke locatie. Als de website klaar is, hoef je alleen een code aan te vragen bij je oude hostingprovider. Wij regelen dan de verhuizing voor je.

Kunnen de pagina's van mijn bestaande website overgezet worden?

Afhankelijk van hoe je website in elkaar zit kunnen we dat meestal wel regelen. Wil je weten wat we in jouw geval kunnen doen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Ik heb nog geen logo en/of huisstijl

Onze grafisch ontwerper kan voor jou een uniek logo en bijbehorende huisstijl ontwerpen.

Waarom geen gratis (open source) website maken?

Omdat wij geloven dat het beter, gebruikersvriendelijker en veiliger kan. Een systeem wat van nature zoekmachinevriendelijk is. Een totaalpakket waar je geen plugins voor hoeft te zoeken. Automatisch up-to-date blijft. En naadloos samenwerkt met je template.

Kan ik overstappen van template of doorgroeien naar een maatwerk template?

Ja dat kan zeker, we kunnen altijd een andere template aan je bestaande pakket koppelen. Of een maatwerk template voor je ontwerpen.

Webhosting en e-mail

Kan ik meerdere domeinnamen gebruiken?

Dat kan per domeinnaam betaal je daar een meerpijs voor. Voor een .nl domein is dat 0,75 per maand. We koppelen dan de extra domein(en) direct aan je website.

Krijg ik ook een e-mailadres?

Jazeker, het aantal e-mailadressen is onbeperkt. Wij sturen je de gegevens om het account te installeren, kom je er niet uit stellen we het samen telefonisch in. Er is ook webmail beschikbaar.

Kan ik mijn e-mail ook online of op mijn telefoon lezen?

Dat kan door je mail op IMAP in te stellen of door webmail te gebruiken. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat op deze manier je mailbox vol kan gaan lopen. Wil je de mail lang online bewaren of beschikbaar houden kan je beter G-mail suite of Outlook 365 gebruiken.

Kan ik ook outlook365 / exchange mail of G-suite gebruiken?

Dat kan. We stellen dan de DNS records voor je in zodat je mail op de juiste locatie afgeleverd wordt. Het inrichten van de outlook365 of Gmail omgeving is dan aan jou.

Wat doen jullie tegen spam?

Spam is vervelend daarom hebben wij standaard een spamfilter voor je geïnstalleerd. Deze kan op een onbeperkt aantal e-mailadressen op 1 domeinnaam geïnstalleerd worden. Gebruik je meerdere domeinen voor je e-mail dan betaal je 1 euro per maand extra per domein.

Kan mijn website gehackt worden?

Na 10 jaar zonder ook maar 1 gehackte website durven we wel te stellen dat het CMS hackvrij is. In tegenstelling tot een open source pakket is de broncode niet vrij te downloaden. En we doen meer. Elk halfjaar word het CMS door externe veiligheidsexperts doorgelicht. Met de nieuwste technieken word er gezocht naar kwetsbaarheden. Omdat voorkomen beter is als genezen.

Ben ik verplicht om te verhuizen?

Nee dat is niet strikt noodzakelijk. Als het verhuizen van de domeinnaam voor jou een probleem is kunnen we je de DNS gegevens sturen die nodig zijn om de domeinnaam te koppelen aan onze cloud server.

Mijn abonnement

Wat houd het abonnement precies in?

Alles wat je nodig hebt om je website online te zetten en te houden. Dus; je domeinnaam, hosting, veiligheidscertificaat en e-mail. Maar ook dagelijkse back-ups. En we houden je website up-to-date. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken of je geen (veiligheids)updates mist.

Zit ik gelijk aan een abonnement vast?

Nee, we hebben een niet goed geld terug garantie van 30 dagen. Je hebt dus alle tijd om het systeem uit te proberen. Past het toch niet bij je? Dan krijg je gewoon je geld terug. Zonder randvoorwaarden of kleine lettertjes.

Wanneer gaat mijn abonnement in?

Met ons stappenplan kan je website in 2 weken online staan. Na die 2 weken krijg je van ons je eerste factuur met de setupkosten en de eerste maand van je abonnement. Betalen kan via overboeking, iDEAL, Paypal of creditcard.

Wat is de looptijd van mijn abonnement?

We hanteren een contractperiode van 1 jaar, deze word steeds stilzwijgend met een jaar verlengd. Op elke factuur staat de einddatum van je contract. Als je wil opzeggen kan je dat tot 1 maand voor de einddatum aan ons doorgeven.

Hoe gaat de facturatie in zn werk?

Na de eerste factuur krijg je elke maand een factuur met automatische incasso voor je abonnement. Wil je liever niet met automatische incasso betalen? Dan kan je ook per half of heel jaar vooruit betalen met overschrijving, iDEAL, PayPal of creditcard.

Gebruikersvragen

Heb je een Linqq website en vragen over het bewerken van je website?
Kijk dan op de online kennisbank. Hier vind je uitgebreide handleidingen met stap voor stap uitleg. En handige (SEO) tips.

Bekijk onze templates  Bekijk De mogelijkheden

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen