Laat je website voor je werken

Sales & Landingspagina's
Verhoog je conversie

Op zoek naar een CMS waarmee je niet alleen je website kan bewerken maar ook zelf landingspagina's of salespagina's kan maken? Met het Linqq all-in pakket kan je deze pagina's heel simpel zelf in elkaar schuiven. De overall styling van je template zorgt ervoor dat er niets mis kan gaan.

Landingspagina's zijn losstaande pagina's naast je website. Boost je conversie door een landingspagina te koppelen aan je (online) promotie. Door deze pagina's zonder menu en andere afleiders te gebruiken haal je meer rendement uit je promoties. Als je succesvol met weggevers wil werken is dit een must have feature.

Bepaal zelf de indeling

Schuif eenvoudig vlakken onder elkaar. Zo veel je nodig hebt. Kies voor een achtergrondafbeelding of een achtergrondkleur.

Call To Action

Maak duidelijke Call To Action buttons naar externe tools, andere pagina's van je website of naar een andere locatie op dezelfde pagina.

YouTube

Plaats simpel responsive YouTube filmpjes op je pagina's. Suggesties aan het einde van de video worden door het CMS uitgeschakeld.

Formulieren plaatsen

Maak formulieren aan in de admin en plaats die op je pagina om leads te verzamelen. Met 1 klik kan je ze toevoegen aan elk willekeurig vak.

Koppel je funnels

Gebruik MailChimp, ActiveCampaign, MailBlue of andere externe tools om funnels te koppelen aan je website.

Downloads

Koppel je weggever als download aan je formulier of laat je bezoeker betalen via iDeal voor een eenmalige aankoop van een product of dienst.

Bekijk de pakketten  Bekijk onze templates

Hoe kan dit voor jou werken?

Meer weten over het Linqq pakket of sales & landingspagina's en hoe dit voor jou ingezet zou kunnen worden?
Vul hieronder je gegevens in voor een demo, helemaal gratis en vrijblijvend.


Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen