Laat je website voor je werken

Een website laten maken ingewikkeld?

In 5 stappen kunnen we dit samen realiseren

Je hebt besloten dat je een professionele website nodig hebt voor je bedrijf, maar waar begin je? Een website laten maken kan een overweldigende taak lijken en misschien schuif je het al veel te lang voor je uit.

Zonde want als je geen (goedwerkende) website hebt is dat een gemiste kans. Het hebben van een professionele website geeft je bedrijf geloofwaardigheid en maakt het gemakkelijker voor klanten om je te vinden en contact met je op te nemen.

We helpen je graag met onderstaand stappenplan om je website te laten maken.

 1. Neem contact op of Vraag een gratis voorbeeldontwerp aan

  Vraag een vrijblijvend voorbeeldontwerp aan of neem direct contact met ons op via e-mail, telefoon of whatsapp.
  Heb je al een logo, (huisstijl)kleuren of bestaande website dan kan je dit gelijk mee sturen.
 2. Ontvang je voorbeeldontwerp per e-mail

  We nemen altijd eerst telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beter inzicht in jouw wensen en het doel van je website. Samen kunnen we bepalen wat voor jou een geschikte template zou zijn en welke onderdelen je wilt gebruiken.
 3. Indelen en Bouwen van je website

  We nemen het voorbeeldontwerp door en bespreken eventuele wijzigingen. Als je akkoord bent gaan we aan de slag met het maken van je website. We vragen je domeinnaam aan of treffen voorbereidingen voor het verhuizen ervan.
 4. Oplevering en plaatsen van teksten

  Als je website klaar staat op een tijdelijke locatie kan je deze gaan vullen met teksten en afbeeldingen. Uiteraard helpen we je hierbij we zetten de hoofdlijnen al voor je uit zodat je een gemakkelijke opstart hebt.
 5. Laatste check en online zetten

  We lopen samen de website nog één keer helemaal door om te kijken of alles 100% in orde is. Ben je er klaar voor? Dan koppelen we je domeinnaam aan je (nieuwe) website en activeren je e-mail. Je bent dan binnen 24 uur online.

Neem nu de eerste stap

 

Hoe maak je een succesvolle website

die aansluit bij jouw branche?

Website voor coaches, trainers en therapeuten

Hoe zorg je ervoor dat jouw website eruit springt? Als coach is het belangrijk om een website te hebben die opvalt en de aandacht trekt van potentiële klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw site opvalt tussen de vele andere coaching websites? Met onze professionele templates kan je jezelf te onderscheiden...
Lees verder »

Website voor coaches, trainers en therapeuten

Website voor fotografie en portfolio's

Op zoek naar een flitsende website? Een website voor een fotograaf moet er niet alleen goed uitzien, maar ook gebruiksvriendelijk zijn voor bezoekers om door te bladeren en de foto's te bekijken. Uiteraard wil je alleen je beste foto's op je website in hoge resolutie, zodat ze er prachtig uitzien op...
Lees verder »

Website voor fotografie en portfolio's

Website voor MKB en kleine ondernemers

Zet je bedrijf op de kaart! Een website voor een MKB (Midden- en Kleinbedrijf) moet goed vindbaar zijn voor (lokale) klanten. Het doel is om je bedrijf te presenteren, bezoekers te informeren en aan te moedigen contact met je op te nemen of actie te ondernemen. Heb je eenmaal een website, zorg er dan...
Lees verder »

Website voor MKB en kleine ondernemers

Website voor zzp'ers en startups

De beste investering voor je onderneming! Een goed ontworpen website draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten. Het laat zien dat je een professional bent en je bedrijf of productlancering serieus neemt. Je wilt je bezoeker immers niet het idee geven dat ze een bijzaak zijn. Stel...
Lees verder »

Website voor zzp'ers en startups

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Veelgestelde vragen

Website laten maken

Hoe lang duurt het voor mijn website klaar is?

Gemiddeld genomen ongeveer 2 weken. Sneller online of juist meer tijd nodig? Geen probleem we passen ons aan aan jouw planning. Kom je tijd tekort of heb je een beetje extra hulp nodig met het plaatsen van je teksten? Voor een vooraf afgesproken prijs per pagina kunnen we dat voor je regelen. 

Ik heb al een website ergens anders

Dat is geen probleem, we installeren je website op een tijdelijke locatie. Als de website klaar is, hoef je alleen een code aan te vragen bij je oude hostingprovider. Wij regelen dan de verhuizing voor je.

Kunnen de pagina's van mijn bestaande website overgezet worden?

Afhankelijk van hoe je website in elkaar zit kunnen we dat meestal wel regelen. Wil je weten wat we in jouw geval kunnen doen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Ik heb nog geen logo en/of huisstijl

Onze grafisch ontwerper kan voor jou een uniek logo en bijbehorende huisstijl ontwerpen.

Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk dan alle veelgestelde vragen of stel je vraag direct via messenger of WhatsApp via de buttons hiernaast. Je kan natuurlijk ook altijd bellen of mailen. We geven je graag meer uitleg of advies.

Bekijk onze templates  Bekijk De mogelijkheden

Hoe kan jouw website eruit zien?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe een template er voor jou uit komt te zien?
We maken graag een voorbeeldontwerp voor je. Compleet met je logo en je huisstijlkleuren.
Helemaal gratis en vrijblijvend.


© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen