Voor een website die bij je past

Gratis voorbeeldontwerp

Vraag vrijblijvend een gepersonaliseerd voorbeeld aan

 

Vul het formulier in om jouw gratis gepersonaliseerd voorbeeld aan te vragen. Upload je logo, briefpapier of verwijs naar je huidige website. We gebruiken dan jouw huisstijl als basis voor de door jou gekozen template. Je kunt ook van het formulier gebruik maken als je nog geen keuze hebt kunnen maken of meer informatie wil. Je kan ons natuurlijk ook een berichtje sturen via WhatsApp, Messenger of via de live chat.

Informatie voor je template
Personal
Simple Shop
Bright Colors
Blocks
Elegant
Clean
Nog geen keuze gemaakt
Persoonlijke gegevens zodat we je makkelijk kunnen bereiken

* Deze velden zijn verplicht.

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen