Laat je website voor je werken

Zoekmachine optimalisatie
Omdat je website meer is dan een visitekaartje

Wij geven je alle tools in handen om je website goed vindbaar te maken. Gewoon standaard in het pakket, zonder allerlei plugins te moeten installeren.

En we zetten hoog in op snelheid. Snelle websites krijgen een boost en scoren duidelijk beter in de zoekresultaten. Ook voor je bezoekers is snelheid heel belangrijk. Niemand vind het fijn om naar een draaiende spinner te kijken terwijl de website nog aan het laden is.

SSL certificaat (https)

Https is de nieuwe standaard. Het geeft je bezoekers vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn. En het heeft een positief effect op je positie in Google.

SEO titel, omschrijving en url

Per pagina kan je aangeven welke tekst er bij je zoekresultaten in Google staan. Deze teksten worden ook getoond bij het delen van je pagina op social media.

Sitemaps

Een sitemap is de inhoudsopgave van je website. Een gewone (HTML) pagina voor bezoekers. En een XML kopie voor Google. Geef zelf aan welke pagina's in de sitemap staan.

Redirects (301)

Soms wil je een pagina verwijderen, of een andere naam geven. Maar Google of je bezoekers zijn dan de pagina "kwijt". Dat los je op door een alternatieve pagina aan te wijzen.

Google Analytics

Koppel de trackingcode of Google tagmanager aan je website. De belangrijkste statistieken kan je direct vanuit het beheergedeelte van je website bekijken.

Snelheid

Snelheid is een belangrijke factor in Google. Onze hoge kwaliteit cloudhosting met supersnelle SSD servers zorgen ervoor dat je website snel zichtbaar is.

CDN

Met CDN worden er meerdere servers gebruikt tijdens het laden van je website. Stukjes van je website worden opgeslagen zodat ze niet steeds opnieuw geladen worden.

Gecomprimeerde HTML

Het CMS maakt de code van je website zo klein mogelijk. Door alle witruimte / regels te verwijderen kan je website sneller gelezen en geladen worden.

Geen inline code

Als je de template styling in de admin maakt komt de code (CSS) daarvan direct in je website te staan. Tot honderden regels. Wat ten koste gaat van je zoekwoorden.

Bekijk de pakketten  Bekijk onze templates

Hoe kan dit voor jou werken?

Meer weten over het Linqq pakket of zoekmachine optimalisatie en hoe dit voor jou ingezet zou kunnen worden?
Vul hieronder je gegevens in voor een demo, helemaal gratis en vrijblijvend.


Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen