Voor een website die bij je past

Blog

 

Waarom je website onzichtbaar is in Google

en de oplossing die je niet leest in SEO e-books Hoeveel SEO (zoekmachineoptimalisatie) e-books, whitepapers of checklisten heb je al gedownload? Je kunt de inhoud misschien al raden voor je begint met lezen. Gebruik zoekwoorden in de url van je pagina, in de titel, kopteksten, zet ze dikgedrukt in je paginatekst. Zet zoekwoorden in de bestandsnaam van je afbeeldingen en vul je alt teksten in. Gebruik langere zoektermen in plaats van losse zoekwoorden en waarschijnlijk weet je er zelf nog wel een paar. Maar dat had je allemaal al gedaan en toch kom je maar niet bovendrijven met je website.

Lees meer »

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen