Laat je website voor je werken

Bewerk je website zelf
Houd je website actueel zonder kennis van techniek

Denk jij dat zelf je website bijhouden te ingewikkeld is? Of dat je uren bezig bent met het bekijken van how to filmpjes of forums door moet spitten op zoek naar uitleg? Ons CMS is volledig "dummyproof". Het aanpassen van je teksten en afbeeldingen is net zo simpel als het tikken van een Word document.

Geen zoektochten meer in een onduidelijk beheersyteem of frustratie omdat het weer eens niet lukt.
Maar een duidelijk en overzichtelijke omgeving waar je blindelings de weg kan vinden.

WYSIWYG Editor

Pas je website aan in een Word gelijkende omgeving. Kleuren en lettertypes van je website worden automatisch overgenomen.

Zorgeloos bewerken

Bang om iets "stuk" te maken? Dat zal nooit gebeuren, de techniek is altijd veilig. Pakt je wijziging niet goed uit? Zet dan een eerdere versie terug.

Drag en drop menu

Plaats pagina's automatisch in het menu. Liever op een andere locatie? Dan kan je het menu-item simpelweg naar de juiste positie slepen.

Call To Action

Maak duidelijke Call To Action buttons naar externe tools, andere pagina's van je website of naar een andere locatie op dezelfde pagina.

YouTube

Plaats simpel responsive YouTube filmpjes op je pagina's. Suggesties aan het einde van de video worden door het CMS uitgeschakeld.

Nederlandse handleiding

In onze uitgebreide kennisbank vindt je alle informatie die je nodig hebt om alle mogelijkheden optimaal te benutten. Stap voor stap uitgelegd.

Bekijk de pakketten  Bekijk onze templates

Hoe kan dit voor jou werken?

Meer weten over het Linqq pakket of bewerk je website zelf en hoe dit voor jou ingezet zou kunnen worden?
Vul hieronder je gegevens in voor een demo, helemaal gratis en vrijblijvend.


We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen