Laat je website voor je werken

Bezorgen & Afhalen
Laat je bezoekers bestellen op je eigen website

Deze click & collect oplossing is breed inzetbaar en uitermate geschikt voor winkeliers die lokaal willen bezorgen of laten afhalen. Bloemen laten bestellen en bezorgen? Of ben je op zoek naar een alternatief voor Thuisbezorgd.nl? Met de bezorgen en afhalen module kan je op je eigen website klanten laten bestellen zonder dat je je winst af moet dragen aan dure websites.

Geen tijdrovende telefonische bestellingen of tikkies meer maar een gebruiksvriendelijk en volledig geautomatiseerd bestelsysteem. Laat je klanten kiezen uit bezorgen of afhalen en stel zelf eenvoudig in op welke tijden bezorgd of afgehaald kan worden.

Mobielvriendelijk

Geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoon, zonder downloaden van apps.

Keuzeopties

Laat je klanten hun eigen product samenstellen met flexibele keuzeopties.

Besteltijd

Geef aan hoeveel tijd er minimaal tussen een bestelling en bezorg of afhaalmoment moet zitten.

Orderafhandeling

Overzichtelijke bestellingen door het gebruik van productgroepen en artikelnummers.

Betaalopties

Keuze uit direct betalen via iDeal, of met pin / contant betalen bij afhalen of bezorgen.

Bezorgopties

Maak een bezorgschema met bezorgradius vanaf je postcode. Eventueel met bezorgkosten per km.

De Bezorgen & Afhalen module valt onder ons all-in website "Plus" pakket.
Ook als stand-alone te gebruiken naast een bestaande website.

Bekijk de pakketten  Bekijk onze templates

Hoe kan dit voor jou werken?

Meer weten over het Linqq pakket of bezorgen & afhalen en hoe dit voor jou ingezet zou kunnen worden?
Vul hieronder je gegevens in voor een demo, helemaal gratis en vrijblijvend.


Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen