Laat je website voor je werken

Google Maps / Dealer locator
Laat zien waar je bent

Laat jezelf zien op een google maps kaartje op je website. Vul je alleen je adres in en het kaartje word vanzelf aangemaakt. Heb je meerdere vestigingen of verkooppunten? Maak dan gebruik van de dealer locator. Hiermee worden alle locties weergeven op een google map. Met zoekfunctie op postcode zodat je bezoekers de dichtsbijzijnde vestigingen kunnen vinden.

  • Automatische weergave op de map met ingevoerd adres
  • Meerdere vestigingen mogelijk
  • Zoeken op postcode

« terug naar alle modules

Voorbeelden

Bekijk de pakketten  Bekijk onze templates

Hoe kan dit voor jou werken?

Meer weten over het Linqq pakket of google maps / dealer locator en hoe dit voor jou ingezet zou kunnen worden?
Vul hieronder je gegevens in voor een demo, helemaal gratis en vrijblijvend.


Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

© 2021 Linqq.nl
Stel je vragen