Laat je website voor je werken

Bezorg en afhaalopties

Met de bezorgen & afhalen module kiest de klant zelf hoe en wanneer de bestelling verwerkt moet worden. Als eigenaar kan je diverse variabelen invullen om dit in te stellen.

Minimale bereidingstijd / bezorgtijd

Als je met vers bereide producten werkt kan er een minimale tijd gekozen worden die tussen het moment van bestellen en afhalen en / of bezorgen zit.

Bezorgtijden / afhaal schema

Hiermee kan je per dag aangeven binnen welke tijdvakken men een bestelling kan ophalen of laten bezorgen. Je kan het schema opdelen in tijdvakken van een zelf te kiezen aantal minuten. Voor alle officiële feestdagen kan je aangeven of je wel of niet gesloten bent.

Bezorgopties

  • Radius: je kan een bezorgradius in km instellen vanaf één of meerdere postcodes. Vallen klanten buiten deze radius is de bezorgoptie niet aanwezig, wel kan men dan kiezen voor afhalen of verzenden (indien ingesteld).
  • Bezorgkosten: vaste bezorgkosten per bestelling
  • Kosten per km: gebruik een tarief per km ipv vaste bezorgkosten
  • Minimaal bestelbedrag: besteld een klant minder dan het aangegeven bedrag dan is er geen optie voor bezorgen.

Afhaalopties

Afhaallocaties: vul één of meerdere locaties in waar de bestelling opgehaald kan worden.

Verzendopties

Het is ook mogelijk om de bestelling te verzenden met een vervoerder als PostNL. Hiervoor kunnen de gebruikelijke tarieven ingevuld worden en er kan aangegeven worden of het verzenden gratis is vanaf een x bedrag.

« terug naar het overzicht

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen