Laat je website voor je werken

Menu bewerken

Als je ingelogd bent kan je op 2 manieren het menu bewerken. Vanaf de voorkant door te klikken op "Menu aanpassen" in de grijze balk bovenaan of via "Menu" in de blauwe balk in het beheergedeelte.

Nieuw menu-item toevoegen

Wil je ook een nieuwe pagina toevoegen, maak dan eerst de pagina aan (zie gerelateerde artikelen). Je kan dan direct aangeven of en waar de pagina in het menu getoond moet worden.
Klik op de button "Menu item toevoegen" vervolgens krijg je bij verwijst naar een aantal opties te zien:

  • Pagina; kies een pagina van je website waar het menu item naar moet linken, geef aan waar het menu item getoond moet worden, toevoegen aan het hoofdmenu of als sub item van een bestaand menu item.
  • Externe link; Voer de naam van het menu item in. Geef aan waar het menu item getoond moet worden, toevoegen aan het hoofdmenu of als sub item van een bestaand menu item. Vul de volledige url in van de website waar het menu item naar moet verwijzen.
  • Niets; Gebruik deze optie als je een hoofdmenu item aan wil maken je hoeft dan alleen de naam in te vullen.
  • Nieuws, Agenda of andere module; Als je modules gebruikt kan je de verschillende categorieën hier selecteren

Klik op de button "Toevoegen" om je wijzigingen op te slaan.

Menu item bewerken

Klik op het potloodje om de menu items te bewerken.
Als het menu item gelinkt is aan een pagina ga je automatisch naar het tabblad eigenschappen van de pagina, zie gerelateerde artikelen voor meer informatie over het bewerken van pagina's.
Als het menu item een externe link is of alleen een leeg hoofdmenu item krijg je dezelfde opties te zien als tijdens het aanmaken zie hierboven.

Menu items verplaatsen

Als je de volgorde of structuur van het menu wil aanpassen kan je deze eenvoudig beetpakken en verslepen. Je kan op deze manier niet alleen de volgorde veranderen maar ook menu items als submenu onder een ander menu item zetten.

Menu items verwijderen

Door te klikken op het kruisje kan je een menu item verwijderen. Let wel op dat eventuele submenu items ook direct verwijderd worden. De pagina's die aan de menu items gekoppeld zitten blijven wel bewaard.

« terug naar het overzicht

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen