Laat je website voor je werken

Pagina doorverwijzen

Als je een pagina verwijderd of de url van de pagina veranderd kan dat niet meer werkende links opleveren vanaf andere websites of vanaf google. Men komt dan op de zogenaamde 404 pagina van je website waar staat dat de gezochte pagina niet meer bestaat. Onder deze tekst staat een lijstje met de overige pagina's van je website, een sitemap.

Het is beter om je bezoekers direct door te sturen naar een andere pagina. Dat kan je doen door een doorverwijzing (redirect) aan te maken. Ga hiervoor naar Geavanceerd > Doorverwijzingen in het menu en klik op de button "Doorverwijzing toevoegen". Vervolgens krijg je een aantal opties te zien.

  • Domeinnaam; normaliter staat hier maar 1 keuze, mocht je meerdere domeinnamen gebruiken kan je deze hier selecteren.
  • Bestandsnaam; vul hier de oude url in van je pagina, let op gebruik het gedeelte vanaf .nl en met / ervoor. Zie de dikgedrukte gedeeltes bij onderstaande voorbeelden.
    Voorbeelden: mijnwebsite.nl/oude-pagina mijnwebsite.nl/submap/oude-pagina
  • Type; geef hier aan of je een tijdelijk (302 redirect) of een permanente (301 redirect) wil toevoegen. Aanbevolen ivm SEO is 301 tenzij je echt zeker weet dat het tijdelijk is.
  • Bestemming; vul hier de nieuwe url in van je pagina, let op ook hier een / ervoor dus bijv /nieuwe-pagina
  • Klik op "Toevoegen"

« terug naar het overzicht


Hulp op afstand nodig?

TeamViewer voor support op afstand TeamViewer gebruiken voor support op afstand!

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen