Voor een website die bij je past

Agenda

Deel je activiteiten

Zet je evenementen, webinars, workshops enz. op je website. De items worden weergegeven op datum. Als de datum van je agenda item voorbij is verdwijnt deze automatisch van je website. Laat je bezoekers zich direct opgeven door je agenda items te koppelen aan een formulier. Of maak een call-to-action button naar een extern systeem zoals webinarjam.

  • Countdown timer (automatisch aftellen) mogelijk
  • Blokje met laatste agenda items
  • Onbeperkt categorieën aanmaken
  • Afbeelding automatisch op maat gemaakt
  • Share buttons voor makkelijk delen op social media

« terug naar alle modules

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen