Voor een website die bij je past

Blog / Nieuwsberichten

Deel je kennis en nieuwe ontwikkelingen

Plaats blogs of nieuwsberichten op je website. Je artikelen worden geplaatst in een overzicht, eventueel met afbeelding en verkorte tekstweergave. Via de lees meer link kan het hele artikel bekeken worden. Je kan meerdere afbeeldingen uploaden. Ze worden dan als album onder je bericht weergegeven.

  • Reageren via Facebook plugin mogelijk
  • Blokje met laatste berichten
  • Onbeperkt categorieën aanmaken
  • Direct pubiceren of berichten inplannen
  • Share buttons voor makkelijk delen op social media

« terug naar alle modules

Voorbeelden

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen