Voor een website die bij je past

Ervaringen / Reviews

Laat je klanten spreken

Ervaringen van gebruikers zijn onmisbaar op je website. Laat ze afwisselend in een blokje op je homepagina rouleren. Of plaats een aantal reviews op je (sales)pagina's. Bij voldoende reviews krijg je de gele sterren met het aantal beoordelingen te zien bij je website in google.

  • Afbeeldingen bij je reviews
  • Video reviews mogelijk (als je ze geupload hebt op YouTube)
  • Google en Facebook reviews
  • Koppeling mogelijk met Kiyoh, Klantenvertellen, Feedback Company en andere reviewsites waar een feed beschikbaar is

« terug naar alle modules

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen