Voor een website die bij je past

Formulieren

Kom in contact met je bezoekers

Maak onbeperkt formulieren aan en plaats ze op je pagina's. Je kan de formulieren zo groot of klein maken als je zelf wil. Van online enquete of offerteaanvraag tot "bel me terug" formulier. Alle invulopties zoals aankruisvakjes, keuzerondjes enz. zijn mogelijk. Je kunt ook een bestand laten uploaden als bijlage. De ingevulde formulieren komen automatisch in je inbox.

  • Koppelbaar met andere modules
  • Captha tegen spam
  • Bedanktbericht na verzenden per formulier instelbaar
  • E-mailadres ontvanger per formulier instelbaar
  • Excel bestand met ingevulde gegevens downloaden

« terug naar alle modules

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen