Voor een website die bij je past

Fotoalbum

Maak prachtige collage's of albums

Zet je foto's in overzichtelijke album bij elkaar. Je kan eenvoudig een album kiezen om in te voegen in je pagina's. Of een overzicht met alle albums. Kies voor een standaard grid, of maak prachtige portfolio's met het masonry effect. Hierbij schuiven alle afbeeldingen netjes in elkaar in kolommen (pinterest stijl).

  • Meerdere afbeeldingen tegelijk uploaden
  • Afbeeldingen kunnen automatisch op maat gemaakt worden
  • Onbeperkt (sub)albums aanmaken
  • Standaard layout of masonry
  • Afbeeldingen vergroten

« terug naar alle modules

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen