Voor een website die bij je past

Google Maps

Laat zien waar je bent

Laat jezelf zien op een google maps kaartje op je website. Vul je alleen je adres in en het kaartje word vanzelf aangemaakt. Heb je meerdere vestigingen of verkooppunten? Maak dan gebruik van de dealer locator. Hiermee worden alle locties weergeven op een google map. Met zoekfunctie op postcode zodat je bezoekers de dichtsbijzijnde vestigingen kunnen vinden.

  • Automatische weergave op de map met ingevoerd adres
  • Meerdere vestigingen mogelijk
  • Zoeken op postcode

« terug naar alle modules

Voorbeelden

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen