Voor een website die bij je past

Landings en salespagina's

Verhoog je conversie

Op zoek naar een CMS waarmee je niet alleen je website kan bewerken maar ook zelf landingspagina's of salespagina's kan maken? Met het Linqq all-in pakket kan je deze pagina's heel simpel zelf in elkaar schuiven. De overall styling van je template zorgt ervoor dat er niets mis kan gaan.

Landingspagina's zijn losstaande pagina's naast je website. Boost je conversie door een landingspagina te koppelen aan je (online) promotie. Door deze pagina's zonder menu en andere afleiders te gebruiken haal je meer rendement uit je promoties. Als je succesvol met weggevers wil werken is dit een must have feature.

Bepaal zelf de indeling

Schuif eenvoudig vlakken onder elkaar. Zo veel je nodig hebt. Kies voor een achtergrondafbeelding of een achtergrondkleur.

Call To Action

Maak duidelijke Call To Action buttons naar externe tools, andere pagina's van je website of naar een andere locatie op dezelfde pagina.

YouTube

Plaats YouTube filmpjes op je salespagina's. Suggesties aan het einde van de video worden door het CMS uitgeschakeld.

Formulieren plaatsen

Maak formulieren aan in de admin en plaats die op je pagina om leads te verzamelen. Met 1 klik kan je ze toevoegen aan elk willekeurig vak.

Koppel je funnels

Gebruik MailChimp, ActiveCampaign, MailBlue of andere externe tools om funnels te koppelen aan je website.

Downloads

Koppel je weggever als download aan je formulier of laat je bezoeker betalen via iDeal voor een eenmalige aankoop van een product of dienst.

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen