Voor een website die bij je past

Nieuwsbrieven

Verstuur ze gewoon vanaf je eigen website

Bij je pakket krijg je gratis een nieuwsbrief template die past bij je website. Zet een inschrijfbox op je website en begin met het opbouwen van mailinglijst(en). Schrijf alleen een hoofdtekst, of voeg zoveel losse artikelen toe als je wilt. Per artikel kan je een foto uploaden en een lees meer link maken. Liever alleen tekst gebruiken voor je e-mailmarketing? Dat kan natuurlijk ook.

  • Volgorde van de artikelen aanpassen met drag & drop
  • Meerdere nieuwsbrief templates mogelijk
  • Koppel de nieuwsbriefmodule aan je gratis weggever
  • Gratis tot 2000 nieuwsbrieven per maand versturen
  • Uitgebreide statistieken per verzonden nieuwsbrief

« terug naar alle modules

Voorbeelden

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen