Voor een website die bij je past

Team

Laat zien wie je bent

Laat de gezichten zien achter je bedrijf of organisatie. Zo uitgebreid als jij wilt. Van alleen een foto met naam en functie, tot een automatisch aangemaakte "lees meer" pagina met een compleet profiel. Voeg links toe naar een LinkedIN profiel of andere social media. En laat je bezoekers direct contact opnemen met een e-mail of bel link.

  • Afbeeldingen automatisch op maat gemaakt
  • Weergave met horizontale scroller mogelijk
  • Contactmogelijkheden met icoontjes
  • Social media profielen koppelen
  • Flexibele opbouw en weergave per website

« terug naar alle modules

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla Vis

Carla Vis

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice Methorst

Alice Methorst | AMbulare Coaching

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy Kat

Emmy Kat | Vanuit je Hart & Ziel leven

Dank, Marja, voor het meedenken en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden! Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Echt fantastisch!

Jan Pieter Kuijper

Jan Pieter Kuijper

© 2019 Linqq.nl
Stel je vragen