Laat je website voor je werken

Essania

Centrum voor vitaliteit

Met een half af WordPress website en helemaal vastgelopen namen Marjolein en Ria contact met ons op. Het was snel duidelijk wat de wensen waren en niet veel later konden we niet één maar twee websites opleveren op basis van de Blocks template.

Essania

Bekijk alle templates

hoe vitaal is jouw organisatie?

Vitale organisaties zijn organisaties waar medewerkers graag en met plezier werken. De cultuur binnen zo'n organisatie kenmerkt zich door een open communicatie, samenwerking, een grote mate van eigen regie en het vermogen om op alle niveaus te evalueren en reflecteren.

Ben je op zoek naar informatie of ondersteuning op het gebied van vitaliteit voor jouw organisatie, teams of medewerkers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten graag onze jarenlange kennis, ervaring en expertise in om samen de actuele situatie in kaart te brengen.

Bekijk alle templates Naar de website

« terug naar het overzicht

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria

Hoe kan jouw website eruit zien?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe een template er voor jou uit komt te zien?
We maken graag een voorbeeldontwerp voor je. Compleet met je logo en je huisstijlkleuren.
Helemaal gratis en vrijblijvend.


© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen