Laat je website voor je werken

Karel Van den Broeck

Theater- & organisatiebureau

Voor KVDB hebben we een verouderde website omgezet naar ons all-in cloud pakket zodat deze in het vervolg altijd automatisch up to date blijft. Het design is ook gelijk opgefrist op basis van de Elegant template.

Met een maatwerk module kunnen de aangesloten artiesten gezocht worden met behulp van filters. Ook is er een automatische koppeling gemaakt naar het boekingsformulier.

Karel Van den Broeck

Bekijk alle templates

Wij zorgen voor het hemelsbreed verschil! Van ingetogen chique tot spetterend spectaculair.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van een perfect evenement. Vanaf het kiezen van de geschikte locatie, de juiste invulling van het evenement, het samenstellen van de catering tot en met de schoonmaak.

Wij denken graag met u mee en zoeken samen naar een concept, waarbij het doel en de doelgroep centraal staan. Afhankelijk van het budget, werken wij een uitgekiend programma uit.

Bekijk alle templates Naar de website

« terug naar het overzicht

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Hoe kan jouw website eruit zien?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe een template er voor jou uit komt te zien?
We maken graag een voorbeeldontwerp voor je. Compleet met je logo en je huisstijlkleuren.
Helemaal gratis en vrijblijvend.


© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen