Laat je website voor je werken

Kom in de Zorg

Ondersteunend en verbindend

Het kleurrijke logo van Kom in de Zorg sloot perfect aan bij de Gradients template. Bij deze website is met een maatwerk webwinkelpakket de mogelijkheid gemaakt tot het afsluiten van abonnementen. En een ledengedeelte waar abonnehouders kunnen inloggen om hun voordelen te bekijken.

Kom in de Zorg

Bekijk alle templates

Verbind zorgverleners, zorginstellingen en zorgopleidingen

Het verbinden en ondersteunen van zorginstellingen en zorgprofessionals is het doel van deze website. Door het afsluiten van abonnementen kunnen zorginstellingen zich aansluiten bij het netwerk van Kom in de Zorg. In het persoonlijke account kan men de exclusieve voordelen vinden.

Kom in de Zorg wil een actieve bijdrage leveren om het personeel probleem in de zorgsector te verbeteren door intensievere samenwerking tussen Zorgopleidingen, Zorgverleners en Zorginstellingen.

Bekijk alle templates Naar de website

« terug naar het overzicht

Na jaren gedoe met doe-het-zelf-wordpress-websites, heb ik nu amper meer omkijken naar mijn website. Ik zit 's avonds niet meer te ploeteren en how-to-filmpjes te bekijken om m'n lay-out te verbeteren. Om plugins te laten werken. Om updates voor elkaar te krijgen. Voor kleine wijzigingen en andere vragen staat Marja altijd paraat (ook buiten kantoortijden). M'n website stond meteen al hoger in Google. Ik vind Linqq de investering 100% waard!

Miriam

Miriam | Teksten met zorg

Hoe kan jouw website eruit zien?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe een template er voor jou uit komt te zien?
We maken graag een voorbeeldontwerp voor je. Compleet met je logo en je huisstijlkleuren.
Helemaal gratis en vrijblijvend.


© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen