Laat je website voor je werken

Kom in de Zorg

Ondersteunend en verbindend

Het kleurrijke logo van Kom in de Zorg sloot perfect aan bij de Gradients template. Bij deze website is met een maatwerk webwinkelpakket de mogelijkheid gemaakt tot het afsluiten van abonnementen. En een ledengedeelte waar abonnehouders kunnen inloggen om hun voordelen te bekijken.

Kom in de Zorg

Bekijk alle templates

Verbind zorgverleners, zorginstellingen en zorgopleidingen

Het verbinden en ondersteunen van zorginstellingen en zorgprofessionals is het doel van deze website. Door het afsluiten van abonnementen kunnen zorginstellingen zich aansluiten bij het netwerk van Kom in de Zorg. In het persoonlijke account kan men de exclusieve voordelen vinden.

Kom in de Zorg wil een actieve bijdrage leveren om het personeel probleem in de zorgsector te verbeteren door intensievere samenwerking tussen Zorgopleidingen, Zorgverleners en Zorginstellingen.

Bekijk alle templates Naar de website

« terug naar het overzicht

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Hoe kan jouw website eruit zien?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe een template er voor jou uit komt te zien?
We maken graag een voorbeeldontwerp voor je. Compleet met je logo en je huisstijlkleuren.
Helemaal gratis en vrijblijvend.


© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen