Laat je website voor je werken

Zonder gedoe online?

Binnen 3 dagen een (afhaal) website voor je winkel

Met onze Click & Collect oplossing:

Vraag een gratis voorbeeld aan


Snel een website voor je winkel nodig?

Laat je klanten bestellen op je eigen website

Onze click & collect website functionaliteit is dé oplossing voor winkeliers die klanten online willen laten bestellen.
Geen tijdrovende telefonische bestellingen of tikkies meer maar een gebruiksvriendelijk en volledig geautomatiseerd bestelsysteem. Laat je klanten kiezen uit bezorgen of afhalen en stel zelf eenvoudig in op welke tijden bezorgd of afgehaald kan worden.

Mobielvriendelijk

Geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoon, zonder downloaden van apps.

Keuzeopties

Laat je klanten hun eigen product samenstellen met flexibele keuzeopties.

Besteltijd

Geef aan hoeveel tijd er minimaal tussen een bestelling en bezorg of afhaalmoment moet zitten.

Orderafhandeling

Overzichtelijke bestellingen door het gebruik van productgroepen en artikelnummers.

Betaalopties

Keuze uit direct betalen via iDeal, of met pin / contant betalen bij afhalen of bezorgen.

Bezorgopties

Maak een bezorgschema met bezorgradius vanaf je postcode. Eventueel met bezorgkosten per km.

All-in website oplossing

Domein

+

Hosting

+

E-mail

+

Website

+

Support

We verzorgen alles wat er komt kijken bij het bouwen van een click & collect mogelijkeheid voor jouw winkel. Heb je al een domeinnaam of website dan kijken we hoe we dit het beste kunnen regelen. Als je die nog niet hebt leggen we je domeinnaam vast, en koppelen die aan onze online website software (CMS). Je kan direct aan de slag met het vullen van je website.

Zo heb je in no-time een professionele (afhaal)website of webwinkel online. Je kan deze naast je huidige website gebruiken of direct of later als complete website oplossing gebruiken. Het all-in pakket voorziet in alles wat je nodig hebt voor een professionele website.

Wie zijn we

en wat kunnen we voor jou doen

Wij maken veilige en gebruiksvriendelijk websites

Geen uren sleutelen aan een template of zelfbouwpakket. Maar een expert die meedenkt met het indelen van je website. Die je template kleuren geeft passend bij je huisstijl. En het kant en klaar voor je online zet. Zodat jij direct aan de slag kan.

Met de betaalbare all-in pakketten van Linqq kunnen we professionele websites bereikbaarder maken. Je kunt al starten voor 475 euro eenmalig en 34 euro per maand. Zonder risico want we hanteren een 100% tevredenheidsgarantie.

Dit is waarom Linqq werkt met MaxiCMS

 

 

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Na jaren gedoe met doe-het-zelf-wordpress-websites, heb ik nu amper meer omkijken naar mijn website. Ik zit 's avonds niet meer te ploeteren en how-to-filmpjes te bekijken om m'n lay-out te verbeteren. Om plugins te laten werken. Om updates voor elkaar te krijgen. Voor kleine wijzigingen en andere vragen staat Marja altijd paraat (ook buiten kantoortijden). M'n website stond meteen al hoger in Google. Ik vind Linqq de investering 100% waard!

Miriam

Miriam | Teksten met zorg

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Hoe kan jouw website eruit zien?

Onze templates worden gemaakt met wisselende opbouw en (kleur)stijlen. Je zit nooit vast aan 'de standaard' want we geloven niet in one-size-fits-all. We denken graag met je mee bij het samenstellen van je template. Zodat je een website krijgt die qua look & feel helemaal bij je past.

Vraag je gratis voorbeeld aan

We willen je graag laten zien hoe jouw website zou kunnen worden. Vraag hieronder jouw voorbeeldontwerp aan, en we maken een gepersonalieerde voorbeeld voor je. Compleet met je eigen logo en huisstijlkleuren.
Helemaal gratis en vrijblijvend.


© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen