Laat je website voor je werken

Zonder gedoe online?

Stop met doe-het-zelven (of begin er niet aan)

Met een Linqq website:

Vraag een gratis voorbeeld aan


De 6 redenen waarom dit all-in website pakket

dé oplossing is voor jouw website

 

1

Je eigen look & feel

Geen uren sleutelen aan een template of zelfbouwpakket. Maar een expert die meedenkt met het indelen van je website. Die je template kleuren geeft passend bij je huisstijl. En het kant en klaar voor je online zet. Zodat jij direct aan de slag kan.

2

Geen verborgen kosten

Gewoon in één keer klaar. Zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Dus niet alleen je template en online website software (CMS). Maar ook je domeinnaam, hosting, e-mail en veiligheids certificaat. Zodat je weet waar je aan toe bent.

3

Alles wat je nodig hebt

Met Linqq kies je voor een totaalpakket met alle online mogelijkheden. Waarbij alle onderdelen naadloos samenwerken. Zodat je nooit meer websites, forums en faceboekgroepen hoeft af te struinen op zoek naar uitleg of extra functies.

4

Altijd veilig online

Alweer updaten. Maar gaat dat geen problemen geven? Negeren? Geen optie, anders zit je straks met een gehackte website. Wij houden je website altijd up-to-date en geven hackers geen kans. Zodat jij nooit meer update stress hebt.

5

Scoren in Google

We geven je alle tools in handen om je website goed vindbaar te maken. Gewoon standaard in het pakket. Door "schone" broncode kan Google je website goed lezen en is hij lekker snel. Dat vinden je bezoekers ook fijn.

6

We zijn er altijd voor je

Eerlijk is eerlijk: we krijgen weinig vragen. Want onze websites zijn "dummyproof". En als je toch een vraag of probleem hebt, wie gaat dat dan oplossen? Wij, heel simpel. Wat je vraag ook is. We helpen je direct, zodat jij weer verder kunt.

All-in website oplossing

Domein

+

Hosting

+

E-mail

+

Website

+

Support

We verzorgen alles wat er komt kijken bij het bouwen van je nieuwe website. We leggen je domeinnaam vast, en koppelen die aan onze online website software (CMS).
Je kan direct aan de slag met het vullen van je website.

Met 1 simpele muisklik kan je onbeperkt pagina's aanmaken. En je kan ze eenvoudig naar de juiste plaats in het menu slepen. Op de online kennisbank vind je stap voor stap uitleg en handige (SEO) tips & trucs. Zo heb je in no-time een professionele website online.

Wie zijn we

en wat kunnen we voor jou doen

Website laten maken rotterdam

Samen werken aan jouw website

Met een team specialisten met meer dan 10 jaar ervaring in maatwerk websites zijn we op zoek gegaan naar een manier om meer mensen te kunnen helpen met hun website.
Met de betaalbare all-in pakketten van Linqq kunnen we professionele websites bereikbaarder maken. Je kunt al starten vanaf 23 euro per maand. Zonder risico want we hanteren een 100% tevredenheidsgarantie.

Bekijk de pakketten

Dit is waarom Linqq werkt met MaxiCMS

 

 

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Na jaren gedoe met doe-het-zelf-wordpress-websites, heb ik nu amper meer omkijken naar mijn website. Ik zit 's avonds niet meer te ploeteren en how-to-filmpjes te bekijken om m'n lay-out te verbeteren. Om plugins te laten werken. Om updates voor elkaar te krijgen. Voor kleine wijzigingen en andere vragen staat Marja altijd paraat (ook buiten kantoortijden). M'n website stond meteen al hoger in Google. Ik vind Linqq de investering 100% waard!

Miriam

Miriam | Teksten met zorg

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Hoe kan jouw website eruit zien?

Onze templates worden gemaakt met wisselende opbouw en (kleur)stijlen. Je zit nooit vast aan 'de standaard' want we geloven niet in one-size-fits-all. We denken graag met je mee bij het samenstellen van je template. Zodat je een website krijgt die qua look & feel helemaal bij je past.

Vraag nu jouw gratis voorbeeld aan

We willen je graag laten zien hoe jouw website zou kunnen worden. Vraag hieronder jouw voorbeeldontwerp aan, en we maken een gepersonalieerde voorbeeld voor je. Compleet met je eigen logo en huisstijlkleuren.
Helemaal gratis en vrijblijvend.


© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen