Laat je website voor je werken

Betaalmethodes via Mollie

Om betalingen via iDEAL te kunnen ontvangen via de webwinkel, moet er eerst een gratis account aangemaakt worden bij Mollie. Dit kan via de volgende link: https://www.mollie.nl/aanmelden-linqq.

Na het aanmaken van je account volg je bij Mollie alle stappen die nodig zijn om je account te activeren. Zoals het akkoord gaan met de voorwaarden, aanleveren van kopie KvK, kopie identiteitsbewijs etc.

Let op: op dit moment kan je alleen gebruikmaken van iDEAL en Bancontact, het heeft dus geen nut om andere betaalmethodes te activeren.

Zodra je Mollie-account helemaal gereed is, kan deze gekoppeld worden aan de webwinkel. Je hebt hiervoor een 'API key' nodig. Dit is een unieke sleutel voor je account bij Mollie. Als je inlogt bij Mollie klik je linksboven op instellingen > en daarna op websiteprofielen. Daar kan je een 'Live API key' aanmaken en kopiëren.Als je dit gedaan hebt kan je de api key naar ons mailen en wij regelen dan de rest.

« terug naar het overzicht

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen