Laat je website voor je werken

Kortingscodes

In de webwinkel kan je kortingscodes gebruiken. Deze kan je bijvoorbeeld in je mailing zetten, op flyers of delen op social media enzovoort.

Kortingscodes beheren

Om een categorie toe te voegen ga je naar webwinkel > kortingscodes en klik je op de button "Kortingscode toevoegen". Wil je een bestaande categorie aanpassen, klik dan op "bewerk" achter de code. Je krijgt dan de volgende opties te zien:

  • Naam; vul hier de code in die de klant moet invullen. Een korte code als WELKOM10 werkt het beste. De code is hoofdlettergevoelig.
  • Korting; het type korting dat je wilt geven. Je kan kiezen voor een percentage, bedrag of gratis verzenden.
  • Minimum bedrag; je kan hier eventueel een minimum bestelbedrag invullen om gebruik te kunnen maken van de code
  • Periode; van / tot wanneer kan je code gebruikt worden. Als je geen einddatum invult blijft de code onbeperkt geldig
  • Eenmalig; mag een klant de code 1 keer of meerdere keren gebruiken

« terug naar het overzicht

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen