Laat je website voor je werken

Alexanderhoeve van Dongen

Kaas · Noten · Specialiteiten

Met een prachtig aanbod aan kaas, noten en andere specialiteiten kan de bezoeker naar hartelust shoppen op deze website op basis van de Blocks template.

Met de bezorgen en afhalen module kunnen de lekkerste broodjes online besteld worden en direct afgehaald. Door het instellen van een bereidingstijd staat het winkelpersoneel nooit voor onverwachte verrassingen

Alexanderhoeve van Dongen

Bekijk alle templates

Alexanderhoeve Nieuwerkerk a/d IJssel

Voor heerlijke Hollandse en buitenlandse kaas ben je bij ons aan het goede adres. Daarnaast hebben wij heerlijke wijnen, vers gebrande noten, chocolade en ander lekkers in ons assortiment. En ook voor de mooiste cadeaus, kerstpakketten, kaasplateaus en goed kaasadvies kun je bij ons terecht.

"Ik adviseer u graag over onze mooie producten! Graag vertel ik u de combinatie met eten en drinken, zodat u er met uw gasten optimaal van kunt genieten!"

Bekijk alle templates Naar de website

« terug naar het overzicht

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Hoe kan jouw website eruit zien?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe een template er voor jou uit komt te zien?
We maken graag een voorbeeldontwerp voor je. Compleet met je logo en je huisstijlkleuren.
Helemaal gratis en vrijblijvend.


© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen