Laat je website voor je werken

Een website laten maken ingewikkeld?

In 5 stappen kunnen we dit samen realiseren

Je hebt besloten dat je een professionele website nodig hebt voor je bedrijf, maar waar begin je? Een website laten maken kan een overweldigende taak lijken en misschien schuif je het al veel te lang voor je uit.

Zonde want als je geen (goedwerkende) website hebt is dat een gemiste kans. Het hebben van een professionele website geeft je bedrijf geloofwaardigheid en maakt het gemakkelijker voor klanten om je te vinden en contact met je op te nemen.

We helpen je graag met onderstaand stappenplan om je website te laten maken.

 1. Neem contact op of Vraag een gratis voorbeeldontwerp aan

  Vraag een vrijblijvend voorbeeldontwerp aan of neem direct contact met ons op via e-mail, telefoon of whatsapp.
  Heb je al een logo, (huisstijl)kleuren of bestaande website dan kan je dit gelijk mee sturen.
 2. Ontvang je voorbeeldontwerp per e-mail

  We nemen altijd eerst telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beter inzicht in jouw wensen en het doel van je website. Samen kunnen we bepalen wat voor jou een geschikte template zou zijn en welke onderdelen je wilt gebruiken.
 3. Indelen en Bouwen van je website

  We nemen het voorbeeldontwerp door en bespreken eventuele wijzigingen. Als je akkoord bent gaan we aan de slag met het maken van je website. We vragen je domeinnaam aan of treffen voorbereidingen voor het verhuizen ervan.
 4. Oplevering en plaatsen van teksten

  Als je website klaar staat op een tijdelijke locatie kan je deze gaan vullen met teksten en afbeeldingen. Uiteraard helpen we je hierbij we zetten de hoofdlijnen al voor je uit zodat je een gemakkelijke opstart hebt.
 5. Laatste check en online zetten

  We lopen samen de website nog één keer helemaal door om te kijken of alles 100% in orde is. Ben je er klaar voor? Dan koppelen we je domeinnaam aan je (nieuwe) website activeren je e-mail en ben je binnen 24 uur online.

Neem nu de eerste stap

Hoe lang duurt het voor mijn website klaar is?

Gemiddeld genomen ongeveer 2 weken. Sneller online of juist meer tijd nodig? Geen probleem we passen ons aan aan jouw planning. Kom je tijd tekort of heb je een beetje extra hulp nodig met het plaatsen van je teksten? Voor een vooraf afgesproken prijs per pagina kunnen we dat voor je regelen. 

Ik heb al een website ergens anders

Dat is geen probleem, we installeren je website op een tijdelijke locatie. Als de website klaar is, hoef je alleen een code aan te vragen bij je oude hostingprovider. Wij regelen dan de verhuizing voor je.

Kunnen de pagina's van mijn bestaande website overgezet worden?

Afhankelijk van hoe je website in elkaar zit kunnen we dat meestal wel regelen. Wil je weten wat we in jouw geval kunnen doen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Ik heb nog geen logo en/of huisstijl

Onze grafisch ontwerper kan voor jou een uniek logo en bijbehorende huisstijl ontwerpen.

Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk dan alle veelgestelde vragen of stel je vraag direct via messenger of WhatsApp via de buttons rechtsonder. Je kan natuurlijk ook altijd bellen of mailen. We geven je graag meer uitleg of advies.

Bekijk onze templates  Bekijk De mogelijkheden

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

© 2023 Linqq.nl
Stel je vragen