Laat je website voor je werken

Outlook 365 of Gmail gebruiken

Wil je Outlook 365, Gmail of een andere e-mailoplossing gebruiken, mail ons de DNS records en wij gaan het regelen.
 
Sommige Outlook 365 gebruikers ervaren problemen met ingevulde formulieren vanaf de website die in de SPAM box terechtkomen.
Hiervoor zijn een aantal oplossingen.
 
 • Whitelisten
  Voeg bounces@maxicms toe aan de veilige afzenders
 • SFP record aanpassen
  Onderstaand sfp record wordt bij klanten met succes gebruikt (dit geldt alleen voor klanten met eigen hosting anders voeren wij dat voor u uit.
  "v=spf1 a:mail.cloud1.maxicms.nl a:cloud1.maxicms.nl include:spf.protection.outlook.com ip4:185.67.203.196 ~all"
 • Mochten bovenstaande oplossingen niet helpen is deze oplossing door Microsoft zelf aangegeven:
  1.Go in Exchange Admin Center-->mail flow-->rules-->create a new rule.
  2.In this new rule, introduce any name you want, then click on the "More options." button.
  3.Go to the "Apply this rule if-->"A message header"-->"includes any of these words" then after you selected all of these, click on the "Enter text" and introduce " Return-Path". For the "Enter words", type the following "bounces@maxicms.nl" then click on the + button, then click OK.
  4.Go to the "Do the following"-->"Modify the message properties"-->"set the spam confidence level(SCL)-->"Bypass spam filtering" then click on the save button."

« terug naar het overzicht

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen