Laat je website voor je werken

Melding mailbox raakt vol verhelpen

Als je een e-mail ontvangt uit naam van MaxiCMS met als onderwerp: Let op: uw mailbox raakt vol gevold door een percentage moet je zeker aktie ondernemen.

Er blijft dan namelijk e-mail op de server staan waardoor deze volloopt en er uiteindelijk geen e-mail meer ontvangen kan worden. Er zijn aantal opties wat dit probleem kan veroorzaken.

Webmail

Je gebruikt webmail, hierdoor blijft alle mail opgeslagen op de server waardoor deze volloopt.
Oplossing: Ruim de mailbox op. Vergeet ook niet de mappen verzonden items en verwijderde items. Een andere oplossing is om de mail via je computer met POP3 te downloaden.

IMAP

Je e-mail staat ingesteld op IMAP waardoor de mail niet gedownload word naar de computer.
Oplossing: zet je e-mail instellingen om naar POP3 of verwijder een gedeelte van de mail om ruimte te maken.

POP3

Staat je e-mailprogramma ingesteld op POP3 en toch problemen? Dan kan het zijn dat je mailprogramma de e-mails op de server niet (tijdig) verwijdert. Bij de instellingen van je account in (Outlook, Windows Live Mail etc) kan je aangeven hoe lang de berichten op de server moeten worden bewaard. Soms is het verwijderen van berichten na x dagen op de server niet ingeschakeld.
Oplossing:Verwijderen inschakelen na bijvoorbeeld een termijn van 14 dagen.

Als bovenstaande zaken goed staan ingesteld, kan het zijn dat je de afgelopen periode veel zeer grote bijlagen hebt ontvangen. Dit kan er ook voor zorgen dat de ruimte volraakt. Als dit eenmalig voorkomt, kan je inloggen op de webmail en de betreffende grote mailtjes verwijderen. Let op, daarna ook de prullenbak legen in de webmail. Als dit vaker voorkomt, kunnen wij de mailbox vergroten, dit kan echter niet onbeperkt dus is het van groot belang dat bovenstaande zaken niet (meer) aan de orde zijn anders zal het probleem weer terugkeren.

« terug naar het overzicht

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen