Laat je website voor je werken

Afbeeldingen toevoegen

Afbeeldingen plaatsen

Klik eerst in de tekst op de plaats waar de afbeelding moet komen!

  • Klik op de knop “Afbeelding invoegen / bewerken”; er verschijnt een nieuwe venster.
  • Klik op het icoontje achter ‘Bron:’ . Er verschijnt weer een nieuw venster.
    • Een plaatje invoegen dat al eerder geüpload is; Zoek en selecteer de afbeelding je je wil plaatsen.
    • Een nieuw plaatje invoegen; Klik op de knop "Upload" en selecteer de juiste afbeelding op je computer.
  • Geef aan hoe je het plaatje getoond wil hebben. "Popup" betekent dat je bezoeker erop kan klikken om een grote versie van de afbeelding te zien. Die komt dan in een popup venster

Afbeeldingen uitlijnen

Standaard word de afbeelding tussen de tekst geplaatst, als je de afbeelding links of rechts van de tekst wilt zetten selecteer dan de afbeelding en klik vervolgens op de buttons links of rechts uitlijnen. Je kan de afbeelding ook altijd verslepen naar een andere positie.

Afbeelding staat gedraaid na uploaden

Dit probleem doet zich vaker voor met afbeeldingen die gemaakt zijn op een mobiele telefoon. Hij lijkt dan rechtop te staan maar is in werkelijkheid toch gedraaid. De oplossing hiervoor is om de afbeelding op de computer te openen, even een rondje draaien met de afbeelding en vervolgens opslaan als gebruiken. Dan is het probleem verholpen en kan je de afbeelding uploaden.

« terug naar het overzicht

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen