Laat je website voor je werken

Links en buttons maken

Met de knop hyperlinks in de tekst editor kan je een link maken naar een andere website, naar een andere pagina binnen je eigen website, naar een ander gedeelte van dezelfde pagina, of een e-mail, of bel link.

Een link maken naar een andere pagina op je website

• Schrijf eerst de tekst waarop men moet klikken om te downloaden en selecteer deze tekst.
  • Klik op de knop "Hyperlink invoegen / bewerken".
  • Laat het veld Url leeg dit zal automatisch ingevuld worden
  • Vul eventueel een titel in voor screenreaders of tbv SEO
  • Selecteer bij Interne link de pagina van je website waarna je wil linken.
  • Selecteer bij Doel: "Geen".
  • Klik op "Ok"

Een link maken binnen dezelfde pagina

• Maak eerst een anker aan. Ga met de muis vóór de plaats staan waar straks naartoe gesprongen moet worden. Klik op de knop Anker. Geef een naam in, klik op Invoegen en vervolgens op OK.
  • Schrijf dan de tekst waarop men moet klikken om naar het anker te gaan en selecteer deze tekst.
  • Klik op de knop "Hyperlink invoegen / bewerken".
  • Laat het veld Url leeg dit zal automatisch ingevuld worden
  • Vul eventueel een titel in voor screenreaders of tbv SEO
  • Selecteer bij Anker het anker waar je naar wil linken
  • Selecteer bij Interne link "Geen".
  • Selecteer bij Doel: "Geen".
  • Klik op "Ok"

Een link maken naar een andere website

• Schrijf eerst de tekst waarop men moet klikken om naar de website te gaan selecteer deze tekst.
  • Klik op de knop "Hyperlink invoegen / bewerken".
  • Vul bij Url de website in waar je naar wil linken, bijv http://www.linqq.nl
  • Vul eventueel een titel in voor screenreaders of tbv SEO
  • Selecteer bij Doel: "Nieuw venster" dit zorgt ervoor dat de link opent in een nieuw tabblad waardoor je bezoekers niet ineens van je website zijn.
  • Klik op "Ok"

E-mail link maken

• Schrijf eerst de tekst waar je het e-mail programma op wil laten starten en selecteer deze tekst.
  • Klik op de knop "Hyperlink invoegen / bewerken".
  • Vul bij Url het e-mailadres in op de volgende manier: mailto:info@linqq.nl
  • Vul eventueel een titel in voor screenreaders of tbv SEO
  • Selecteer bij Interne link "Geen".
  • Selecteer bij Doel: "Geen".
  • Klik op "Ok"

Bel link maken

• Schrijf eerst de tekst waar je het telefoonnummer aan wilt koppelen en selecteer deze tekst.
  • Klik op de knop "Hyperlink invoegen / bewerken".
  • Vul bij Url het telefoonnummer in op de volgende manier: tel:+31123456789 (let op geen 0)
  • Vul eventueel een titel in voor screenreaders of tbv SEO
  • Selecteer bij Interne link "Geen".
  • Selecteer bij Doel: "Geen".
  • Klik op "Ok"

Button maken van je link

• Maak eerst de link.
  • Klik de link aan en klik op "Opmaak".
  • Als het goed is staan daar 1 of meerdere button stijlen passend bij je website.
  • Geen button stijlen beschikbaar of wil je ander kleuren? Stuur ons dan even een mailtje zodat we die alsnog toe kunnen voegen.

Wil je een link in het menu bewerken of verplaatsen? Kijk daarvoor op de pagina menu.

« terug naar het overzicht

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen