Laat je website voor je werken

YouTube filmpje toevoegen

Voor het toevoegen van YouTube filmpjes nooit de iframe code van youtube insluiten gebruiken. Dit omdat de door YouTube gegenereerde code niet responsive is waardoor het filmpje op mobiel niet goed te bekijken is. Ook zijn door ons de aanbevelingen die je normaal aan het eind van een filmpje ziet uitgeschakeld. Hiermee voorkom je dat bezoekers bijvoorbeeld filmpjes van de concurrent te zien krijgen.

De YouTube module vind je onder de "modules" dropdown in de tekst editor.

  • Plaats eerst de cursor op de plaats waar het filmpje moet komen
  • Na het aanklikken komt er een popup in beeld waar je de volledige url van het filmpje kan invoeren.
  • Klik op "Oké" om het filmpje te plaatsen.

Het beginscherm van YouTube zal dan als een plaatje zichtbaar worden, deze kan je dan eventueel uitlijnen als je dat wilt. Na opslaan zie je het filmpje terug op je website.

Heb je een automatische koppeling met een YouTube kanaal op je website en wil je daar iets aan wijzigen? Neem dan even contact met ons op.

« terug naar het overzicht

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen