Laat je website voor je werken

Fotoalbums

Met de module Fotoalbums kan je zelf albums maken en verwijderen. Elk album heeft zijn eigen foto’s. Eerst maak je de albums aan, daarna kan je een album in een pagina opnemen. Om albums te maken of aan te passen, ga je naar de admin. Vervolgens klik je links in het menu op "Fotoalbums".

Fotoalbum aanmaken

Klik op de button "Album toevoegen". Vervolgens krijg je een aantal opties te zien.

 • Naam; vul hier de naam van het album, deze naam is later ook zichtbaar op je website.
 • Plaats als; je kan hier aangeven of je het album wil plaatsen als hoofdalbum of als subalbum van eerder aangemaakte albums.
 • Klik op "Toevoegen" om het album aan te maken.

Afbeeldingen uploaden naar album

 • Klik op de link "Afbeeldingen" achter de naam van het album wat je wilt vullen.
 • Klik op de button "Afbeeldingen toevoegen" en selecteer de afbeelding die je wilt uploaden op je computer. Let op, je kan meerdere afbeeldingen tegelijk uploaden.

Afbeeldingen bewerken

 • Klik op het potloodje onder de afbeelding om de naam van de afbeelding aan te passen.
 • Via de button "Bijsnijden" kan je de uitsnede van de afbeelding aanpassen. Het formaat van de afbeeldingen is van te voren ingesteld zodat deze goed weergegeven worden in de template. Zou je deze graag kleiner of groter willen of in een andere verhouding neem dan even contact met ons op.
 • De volgorde van de afbeeldingen kan je veranderen door de afbeeldingen te slepen. De eerste afbeelding zal gebruikt worden in het overzicht van de albums.

Afbeelding / Album verwijderen

Klik op het rode kruisje om het album of de afbeelding te verwijderen.

Overzicht van albums toevoegen aan de website

Normaliter is er al een pagina aangemaakt met een overzicht van alle albums. Mocht deze bij jou niet bestaan of per ongeluk verwijderd zijn kan je een nieuwe pagina aanmaken en onder de koptekst de volgende code plaatsen:

module:"PhotoAlbum"

Album toevoegen aan pagina

Om het fotoalbum op een pagina te zetten, moet je de inhoud van de bewerken.

 • Zet de cursor op de plaats waar het album moet komen (bijvoorbeeld twee regels onder de koptekst).
 • Selecteer fotoalbums onder de button "Modules" in de tekst editor, selecteer het fotoalbum wat je wil plaatsen
 • klik op "Oke" om het album te plaatsen.

De volledige code die vervolgens op je pagina geplaatst word zal er zo uitzien:

module:"PhotoAlbum",album_id:"1"

De id staat voor het unieke nummer van je fotoalbum.

« terug naar het overzicht

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen