Laat je website voor je werken

Nieuws

Met de nieuwsmodule kan je nieuwsberichten plaatsen op je website.

Categorieën aanmaken of wijzigen

Je kan 1 of meerdere nieuws categorieën gebruiken. Elke categorie krijgt een eigen pagina op je website. Om een categorie toe te voegen ga je naar nieuws > categorieën en klik je op de button "Categorie toevoegen". Wil je een bestaande categorie aanpassen, klink dan op "bewerk" achter de categorie. Je krijgt dan de volgende opties te zien:

  • Naam; naam van de categorie zoals weergegeven in het menu
  • Template; als er meerdere templates beschikbaar zijn kan je deze hier wijzigen.
  • Tonen in het menu; Wel of niet in het menu tonen als hoofd of subitem
  • Publiceren; Je kan aangeven of de categorie zichtbaar mag zijn.

Nieuwsberichten aanmaken of wijzigen

Je kan de nieuwsberichten plaatsen in 1 of meerdere categorieën. Om een nieuwsbericht toe te voegen ga je naar nieuws > berichten en klik je op de button "Bericht toevoegen". Wil je een bestaand bericht aanpassen klik dan op "bewerk" achter het bericht. Je krijgt dan de volgende opties te zien:

  • Titel; de titel van het nieuwsbericht
  • Datum; de datum die bij het nieuwsbericht komt te staan
  • Publiceren. Je kan aangeven of (en ja zo, wanneer) het bericht zichtbaar mag zijn.
  • Afbeeldingen; upload hier de afbeeldingen die je wil weergeven bij het het bericht. Je kan meerdere afbeeldingen tegelijk uploaden. De eerste afbeelding komt in het overzicht te staan, je kunt de volgorde van de afbeeldingen aanpassen door ze te verslepen.
  • Via de button "Bijsnijden" kan je de uitsnede van de afbeelding aanpassen. Het formaat van de afbeeldingen is van te voren ingesteld zodat deze goed weergegeven worden in de template. Zou je deze graag kleiner of groter willen of in een andere verhouding neem dan even contact met ons op.
  • Tekst Editor; Hier kan je de tekst van het nieuwsbericht plaatsen

Vaak is de nieuws module ook gekoppeld aan een boxje op je homepagina of zichtbaar in een zijbalk. Hier staan dan bijvoorbeeld de laatste 2 berichten in. Wil je een boxje toevoegen of wijzigen? Neem dan even contact met ons op.

« terug naar het overzicht

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

© 2023 Linqq.nl
Stel je vragen