Laat je website voor je werken

Slider

Hier vind je de sliders die geïnstalleerd zijn op je website.

Afbeeldingen uploaden

Klik op het tabblad van de slider die je wil wijzigen. Klik op de button "Afbeeldingen toevoegen" en selecteer de afbeelding die je wilt uploaden op je computer. Let op, je kan meerdere afbeeldingen tegelijk uploaden.

Afbeeldingen bewerken

Klik op het potloodje onder de afbeelding om de afbeelding aan te passen. Je kan dan de volgende opties te zien. De uitwerking van de diverse opties is verschillend per slider.

  • Titel; hier kan je de titel van de slide aanpassen
  • Omschrijving; hier kan je de tekst die getoond word bij de slide aanpassen
  • Link; hier kan je aangeven waar de bezoeker naar toe gaat na het klikken op de afbeelding of de "lees meer" link.
  • button "Bijsnijden"; hiermee kan je de uitsnede van de afbeelding aanpassen. Het formaat van de afbeeldingen is van te voren ingesteld zodat deze goed weergegeven worden in de slider. Zou je deze graag kleiner of groter willen of in een andere verhouding neem dan even contact met ons op.
  • De volgorde van de afbeeldingen kan je veranderen door de afbeeldingen te slepen.

Wil je een slider toevoegen of de weergave van de slider veranderen neem dan even contact met ons op.

« terug naar het overzicht

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

© 2024 Linqq.nl
Stel je vragen