Laat je website voor je werken

Gastenboek / testimonials

Met de gastenboek module kunnen bezoekers een berichtje achterlaten op je website.

Gastenboek plaatsen

Dit is meest al geregeld tijdens de oplevering van je website. Je kan het formulier ook gebruiken om zelf testimonials ed te plaatsen. zet in dat geval de pagina waar het formulier op komt achter een inlogcode. Gebruik de volgende code om het formulier toe te voegen aan je pagina:

module:"Guestbook"

Berichten bewerken

Ga naar "Gastenboek" in de admin en klik op "bewerk" achter het bericht wat je wil aanpassen. Je krijgt dan de volgende opties te zien.

  • Naam; de naam van degene die het bericht geplaatst heeft
  • Emailadres; het emailadres van degene die het bericht geplaatst heeft, eventueel ook te gebruiken als bedrijfsnaam of webadres voor testimonials
  • Bericht; het bericht wat door de bezoeker ingevuld is.

Externe reviewsites

Gebruik je een externe reviewdienst als Klantenvertellen, Kiyoh, Feedbackcompany enz? Dan kunnen we deze ook koppelen aan je website. Ook reviews van Facebook of Google kunnen we zichtbaar maken op je website. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

« terug naar het overzicht

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

© 2022 Linqq.nl
Stel je vragen