Laat je website voor je werken

Locaties

Met de module locaties kunnen bezoekers de dichtstbijzijnde locatie of dealer vinden. De bezoeker geeft zijn postcode in en krijgt dan de resultaten te zien in een lijst met behulp van de coördinaten van Google.

Locaties toevoegen

  • Klik op de button "Locatie toevoegen"
  • Vul de velden in, Naam, adres, postcode en plaats zijn verplicht.
  • Klik op "Toevoegen

Locaties wijzigen of verwijderen

  • Klik op het potloodje om te wijzigen of op het kruisje om te verwijderen.
  • Gebruik eventueel het zoekveld om een locatie te zoeken op naam

Het zoekveld tonen op een pagina

Door de onderstaande code op te nemen in op je pagina, wordt er op die plek een zoekveld getoond. Hier kan de bezoeker een postcode invullen om te zoeken naar een locatie in de buurt. De pagina voor de resultaten wordt automatisch aangemaakt.

module:"Locator"

Kaart tonen op een pagina

Neem onderstaande code opnemen in in je pagina om een kaart te tonen van alle locaties.

module:"Locator",type:"map"

Beide codes zijn normaliter voor oplevering al toegevoegd aan je website. Wil je dingen veranderen als formaat van de kaart, of een eigen marker neem dan even contact met ons op.

« terug naar het overzicht

Na jaren getob met mijn website en het bedrijf daarachter, ben ik naar Marja toe gegaan met de vraag hoe kan dit beter. Zij heeft vooraf de mogelijkheden laten zien en dat ook geheel waargemaakt. Nu heb ik eindelijk een goed werkende website zoals ik dat al die jaren al voor ogen had. Wat mij betref een aanrader!

Wilfred

Wilfred | Timmerbedrijf Olieman

Ik heb Marja ervaren als enthousiast, gedreven, toegankelijk, betrokken en bereikbaar! Vanuit professie denkt ze met je mee om te komen tot een heel mooi resultaat.

Alice

Alice | AMbulare Coaching

We hebben eerst geprobeerd zelf de websites te maken, maar dat werd hem niet. Toen vonden we Linqq en daar zijn we heel blij mee. Het is een mooie combinatie van zelf de beelden en teksten en de rest is en wordt geregeld. Linqq is bereikbaar voor vragen en denkt mee. Het werkt simpel en makkelijk en beide websites zijn goed beveiligd.

Ria

Ria | Essania

Na te zijn gestart met een ‘zelfbouwpakket’, wat niet aan onze wensen voldeed en problemen gaf, zijn we bij Marja terecht gekomen. Ze heeft ons geweldig geholpen met het opzetten van een professionele website. Onze boekingen zijn gestegen en we zijn veel minder tijd kwijt.

Carla

Carla | Poppen en Meer

Ik ben erg tevreden over de professionele werkwijze bij het maken van mijn website. Meedenken en adviseren op een prettig manier. En inderdaad wordt alles voor je geregeld. Dank je wel Marja. Ook fijn dat ik na het "afleveren" je hulp kan inroepen.

Emmy

Emmy | Vanuit je Hart & Ziel leven

Via een vriendin kreeg ik te horen over Linqq. Zij was zeer enthousiast en raadde mij Linqq aan. Ik deel dat enthousiasme nu. In een korte tijd is er een mooie website gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Heel klantvriendelijk en meedenkend vanuit het oogpunt van mij als klant.

Matthijs

Matthijs | Kinderoptreden

© 2023 Linqq.nl
Stel je vragen